Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - DREVENICA S PRÍSTAVBOU, BRVNIŠTE, POVAŽSKÁ BYSTRICA

Interné ID: PB1920819
Obec: Brvnište
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
103 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojacu drevenicu s murovanou prístavbou, vedenú na LV ako rodinný dom, situovanú v obci Brvnište, okres Považská Bystrica.

Rodinný dom je umiestnený na celodenne slnečnom pozemku o celkovej výmere 900 m2, z toho zastavaná plocha je 351 m2, kde sa nachádza samotný rodinný dom, priestranné humno, pivnica vo svahu a záhrada o výmere 549 m2.

Charakter objektu je dvojpodlažný, so sedlovou strechou pokrytou plechom. Prvé nadzemné  podlažie tvorí vstupná veranda, kuchynka, dve obytné izby, kúpeľňa + WC a špajza. Druhé nadzemné podlažie je neobývané, s možnosťou dobudovania ďalšieho obytného priestoru, vstup do podkrovia je momentálne z exteriéru. Murovaná čast domu je po rekonštrukcii - plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, stierky...

Rodinný dom je napojený na elektriku, plyn, kanalizáciu. Voda je vlastná (vŕtaná studňa). Vykurovanie celého objektu je zabezpečené plynovými gamatmi, ohrev teplej úžitkovej vody zabezpečuje elektrický bojler.

Nehnuteľnosť je dobre prístupná po asfaltovej komunikácii, parkovanie priamo pred domom.


Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, taktiež využitie zimných športov - lyžovanie - lyžiarske stredisko SKI Podjavorník s možnosťou ubytovacích služieb vzdialeného cca 8 km od ponúkaného objektu.

Pozemok ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Vhodné pre klientov, ktorí hľadajú jedinečnosť, autentickosť a čarokrásnu prírodu.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920819 BuBy reality.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
900 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
60 m2
Zastavaná plocha:
351 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
150 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martina Čapliarová

Martina Čapliarová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti